Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na serwer 40slotowy+Ankieta

KUba9821345

Typ serwera ?  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pomys? na serwer:

• Freebuild(dzia?ka,ekonomia)
      7
    • Survival+Frakcje+Questy
      2
    • RPG(Questy, miasta, NPC)
      6
    • Jail(wydosta? si? z wi?zienia )
      3
    • Survival+SG+Spleef
      0
    • Hardcore+Frakcje
      2
    • Parkour dla NON PREMIUM
      1
    • Survival
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w ankiecie.

Zastanawiam się jaki serwer zrobić.Pewnie kupię go na CraftServe, ale tam ponoć są lagi.Jak nie CraftServe to Fiberhost, bo tam mam już swój serwer i jestem zadowolony.Prosiłbym o udzielanie się na temat Ankiety oraz CraftServe i ich lagów, prawda czy kłamstwo ?

Jak będę wiedzieć co zrobić, to napiszę o zamknięcie.

Opublikowano
Pewnie kupię go na CraftServe, ale tam ponoć są lagi.

To zdanie mnie rozwaliło >.< CraftServe to najlepszy hosting w polsce, na pewno nie napotkasz tam lagów a co dopiero problemów technicznych.

Co do głównego tematu to polecam porządny FB i tyle. Jak go dobrze zrobisz i rozreklamujesz to będzie grało nawet z 80 osób.

Opublikowano

Up no nie wiem ;P

Bo teraz coraz wiecej czytam o CraftServ i coraz gorsze oceny.. I teraz jeszcze mniejsze ceny..

Edit:

Tez polecam FB malo jest ich takich dobrych i dopracowanych. Ostatni jaki pamietam to Gamid gdzie gralo duzo ludzi i byl dobrze zbudowany.

Cześć.

Opublikowano

Craftserve kiedyś było dobre teraz zchodzi już na psy (dla mnie).Teraz jakeś opóźnienia w serwerach ^^

Polecam jakiś własny tryb :P

Nie tak serio to FB.

Opublikowano

Jak powinien wyglądać dobry FreeBuild ?

Według mnie to darmowe działki, najlepiej duże.Sklep oraz surowcowa + atrakcje typu Mob Arena/SG lub Spleef ?

Jak wy sądzicie ?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

To zdanie mnie rozwaliło >.< CraftServe to najlepszy hosting w polsce, na pewno nie napotkasz tam lagów a co dopiero problemów technicznych.

Co do głównego tematu to polecam porządny FB i tyle. Jak go dobrze zrobisz i rozreklamujesz to będzie grało nawet z 80 osób.

Miałem serwer na CraftServe nie polecam nie byłem zadowolony cały czas problemy techniczne

Opublikowano

Hmm... ja polecam zrobić serwer RPG z pluginami autorskimi ponieważ, mało jest takich serwerów a jak są jakieś to premium lub zwalone skille/klasy

CraftServe to najlepszy hosting w polsce. Dosłownie 0 lagów. Ostatnio z kolegami kupiłem sobie dla zabawy serwer dirt za 4.99zł. Włączyliśmy sobie gamemode i wszędzie rozstawiliśmy TNT. Zrobiliśmy z nich taki prostokąt 100x100x50. Odpaliliśmy jak najszybciej na raz je. Byłem zaskoczony... FPS'y spadły tylko o 5 o.O Więc szczerze polecam ten hosting.

hbn5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...